Vores historie

Alternativet Rødovre er en lokalforening af partiet Alternativet og arbejder på at udbrede Alternativets værdier og politik i Rødovre. Alternativet kom i Folketinget i 2015 med 10 mandater. Alternativet er med ca. 11.000 medlemmer Danmarks fjerde største parti, målt i antal medlemmer.

I Rødovre er vi mere end 50 medlemmer - og vi vil gerne være endnu flere!

Til Kommunal- og regionsvalget den 21. november 2017 stillede Alternativet op som nyt parti i kommuner og regioner i hele landet med håb om at få pladser i byråd/kommunalbestyrelser og regionsråd.

I Rødovre stemte 687 borgere på Alternativet til Kommunalvalget. Det var desværre 84 stemmer fra at kunne få en plads i Kommunalbestyrelsen. En af Alternativets KV’17-kandidater - Nilofer Abbasi - kom på byens Top 5 over personlige stemmer. Nilofer er siden Årsmødet den 14. marts 2018 forperson for Alternativet Rødovre. Alternativet Rødovre blev til på en stiftende generalforsamling den 26. april 2016 af en flok initiativrige og energiske borgere i Rødovre Kommune. Ønsket er at bringe Alternativets værdier og politik til byen.

Alternativet Rødovres bestyrelse er (pr. 14. marts 2018):

Nilofer Abbasi (forperson)

Anne Funch Rohmann (næstforperson)
Ebbe Hansen (kasserer)
Poul Feilberg (suppleant)
Hvis du vil i kontakt med os kan du sende en e-mail på roedovre@alternativet.dk