Skærmbillede 2019-02-12 kl. 21.20.59.png

Kære medlem af Alternativet i Rødovre,

Midt i en hektisk, spændende og klimatosset valgtid får du her en ægte hånd- og hjertebåret update fra din lokale partiforening i Alternativet – vi tænker på dig.

For nylig har Alternativet Rødovre fejret 3-års fødselsdag ved ordinær generalforsamling/Årsmøde på Rødovregård. Alternativet er også i din kommune, - og hvis vi bliver flere aktive, kan vi virkelig rykke noget.

Rødovre er en dejlig by – og samtidig med rigtig god plads til mere lokal udvikling og forandring. Det gælder for eksempel når det handler om styrke og for grønne byens offentlige transport, om stigende trafikstøj, om al for små klima- og miljøambitioner. Og om behovet for at demokratiudvikle – at involvere byens borgere i konkret politikudvikling og skabe nye politiske arbejdsformer, en ny politisk kultur på rådhuset.

 

  • Er du også fyldt af håb? Har du en sag? Ser du mon konkret behov for udvikling og forandring i Rødovre
  • Danmark, i Verden?… så kan Alternativet Rødovre være en start på aktivt at gøre noget ved det.

Du kan være med i en form, der passer netop dig. Som fremtidigt medlem af bestyrelsen – eller som aktivt medlem sammen med bestyrelsen. Som løbende tilknyttet eller som ad hoc aktør i emner, der optager dig, og som du måske selv er idé- og tovholder på. Godt støttet af bestyrelsen, selvfølgelig.

Alternativet er Danmarks fjerdestørste parti, når det gælder antallet af medlemmer. I 2018 rundede vi 11.000 medlemmer. I Rødovre er vi ca. 50 medlemmer og vil gerne være mange flere. Alternativet er det eneste parti i Danmark der er grønnere end systemet tillader.

 

Alle os skønne medlemmer er et helt unikt og kæmpe potentiale for aktiviteter og grøn forandring i vores samfund, et mere demokratisk samfund. Det må vi bruge til noget mere, altså.

Vi har i bestyrelsen holdt butikken godt flydende, men vi er nødt til at være flere aktive, så vi for alvor kan gøre en forskel. Vi kan tilbyde ordnede forhold – de organisatoriske rammer er kommet godt på plads og nu med rum for al det sjove - at lave politik og aktiviteter.

Alle mødebilag til Årsmødet kan ses på vores hjemmeside www.roedovre.alternativet.dk – det er referat, bestyrelsens beretning, nye vedtægter. Følg os også på Facebook – ”Alternativet Rødovre”.

Vi mødes i bestyrelsen cirka en gang om måneden, ofte på Rødovregård, og møderne er åbne for alle interesserede, også for folk der ikke er medlemmer (endnu). Så kig meget gerne forbi – vi vil rigtig gerne møde dig og høre dine tanker. Flere ved nemlig mere. Møder annonceres på vores Facebook-side og hjemmeside. Eller send os en email på roedovre@alternativet.dk  

 

Politiske Torvedage i Rødovre Centrum

Mød Alternativet og Å-kandidaterne på Vestegnen til Folketingsvalget.

Det er i Rødovre Centret onsdag den 29. maj, fredag den 31. maj, lørdag den 1. juni
Alle dage i hele centrets åbningstid

 

Mange grønne og håbefulde hilsner fra
klimatosserne i bestyrelsen i Alternativet Rødovre 

Nilofer, forperson
Anne, næstforperson
Poul, kasserer
Ebbe, bestyrelsesmedlem
Carin, suppleant